Köszönjük mindazoknak, akik a mai napon Jézus megkeresztelésének ünnepén velünk voltak; imában, békességben, szeretetben együtt tölthettünk el
egy csodálatos délelőttöt. Köszönjük azoknak az imáit és szeretetét, akik távolból, csak lelkileg tudtak velünk lenni.

Felajánlás Jézus legszentebb Szívéhez

Uram Jézus, az emberi nem Megváltója, tekints reánk, akik oltárod előtt alázatosan leborulunk. Tieid vagyunk, tieid akarunk lenni. Hogy azonban szorosabban egyesülhessünk veled, mindegyikünk fölajánlja magát szentséges Szívednek. Sokan még nem ismertek meg, mások parancsaid megvetették és eltaszították maguktól. Könyörülj mindezeken, jóságos Jézus, és öleld valamennyit legszentebb Szívedre. Légy királya, Urunk, nemcsak a hívőknek, akik sohasem pártoltak el tőled, hanem a tékozló fiúknak is, akik elhagytak. Add, hogy mihamarabb visszatérjenek az atyai házba és éhen-szomjon el ne pusztuljanak. Légy királya azoknak is, akik tévedés ejtett meg, vagy szakadás választott el. Hívd vissza őket az igazság szolgálatára és a hit egységébe, hogy rövidesen egy akol legyen és egy pásztor.

Adj, Urunk, Egyházadnak biztos és teljes szabadságot, minden népnek békés és rendet. Tedd, hogy az egész földkerekség egy szózattól visszhangozzék: Köszöntsük az isteni Szívet, amely által üdvösségünk támadt; dicsértessék és áldassék mindörökké. Ámen.

(XIII. Leó pápa)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük