Pio atya imája Jézus Szent Szívéhez

Ezt az imát Pio atya “ellenállhatatlan kilencednek” nevezte. Amennyiben kilencedként imádkozzuk, akkor kilenc egymást követő napon mondjuk ezt az imát!

I. Jézusom, Te mondtad: “Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek” (Mt 7,7). Íme, zörgetek, keresek és kérem a kegyelmet, hogy … Miatyánk… Üdvözlégy… Dicsőség… Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned!

II. Jézusom, Te mondtad: “Amit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek” (Jn 15,16). Íme, most nevedben kérem az Atyától a kegyelmet, hogy …Miatyánk… Üdvözlégy… Dicsőség… Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned!

III. Jézusom, Te mondtad: “Ég és föld elmúlnak, de az én igéim nem múlnak el” (Lk 21,33). Íme, most szavad csalatkozhatatlanságára támaszkodom, és kérem a kegyelmet, hogy… Miatyánk… Üdvözlégy… Dicsőség… Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned!

Jézusom szentséges Szíve, Te nem tudsz részvétlen lenni a szerencsétlenek iránt; légy irgalmas hozzánk, nyomorult bűnösökhöz is! Add meg nekünk Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, a Te és a mi gyengéden szerető Édesanyánknak közbenjárására a kért kegyelmeket!

Szent József, az Úr Jézus nevelőatyja, könyörögj érettünk!

Jézus szent szíve, minden jónak forrása, imádlak Téged, hiszek Benned szeretlek Téged és bánom minden bűnömet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük