Pio atya imája Jézus Szent Szívéhez

Ezt az imát Pio atya „ellenállhatatlan kilencednek” nevezte. Amennyiben kilencedként imádkozzuk, akkor kilenc egymást követő napon mondjuk ezt az imát!

I. Jézusom, Te mondtad: „Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek” (Mt 7,7). Íme, zörgetek, keresek és kérem a kegyelmet, hogy … Miatyánk… Üdvözlégy… Dicsőség… Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned!

II. Jézusom, Te mondtad: „Amit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek” (Jn 15,16). Íme, most nevedben kérem az Atyától a kegyelmet, hogy …Miatyánk… Üdvözlégy… Dicsőség… Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned!

III. Jézusom, Te mondtad: „Ég és föld elmúlnak, de az én igéim nem múlnak el” (Lk 21,33). Íme, most szavad csalatkozhatatlanságára támaszkodom, és kérem a kegyelmet, hogy… Miatyánk… Üdvözlégy… Dicsőség… Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned!

Jézusom szentséges Szíve, Te nem tudsz részvétlen lenni a szerencsétlenek iránt; légy irgalmas hozzánk, nyomorult bűnösökhöz is! Add meg nekünk Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, a Te és a mi gyengéden szerető Édesanyánknak közbenjárására a kért kegyelmeket!

Szent József, az Úr Jézus nevelőatyja, könyörögj érettünk!

Jézus szent szíve, minden jónak forrása, imádlak Téged, hiszek Benned szeretlek Téged és bánom minden bűnömet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük